Sunday, 19 May 2013

AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG Murah



Ramai yang mencari AURA WHITE yang Murah.. AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG Murah ini berkesan mengembalikan kulit anda menjadi muda. Banyak Kebaikan dan Kelebihan AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG ini kepada sesiapa yang meminumnya.


Produk minuman pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan dan menyeluruh. Satu-satu nya produk keluaran dan buatan Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia.

Kandungan Aurawhite Gluta Collagen 900000MG
Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan tiga kali kuasa hebat untuk pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!

FORMULA LENGKAP AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG
Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.

RASA YANG LAZAT AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG
Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan
khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.

TANPA BAHAN TAMBAHAN
100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG

- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2
- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah
- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab
- mengurangi kedutan dan garis2 halus
- mengecilkan pori2 kulit
- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut
- meningkatkan sistem imunisasi badan
- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan
- mengatasi masalah jerawat dan jeragat
- mengurangi sakit radang/sendi
- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel
- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi
- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
- mengurangi kolesterol
- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit
- meningkatkan kualiti tidur
- sesuai untuk lelaki dan wanita




CARA PENGAMBILAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG

1) Masukkan 2 scoop ke dalam shaker dan goncang.

2) Bancuh menggunakan air mineral atau air bersih biasa.. Tidak digalakkan menggunakan air panas kerana dikhuatiri zat-zat aktif akan mati dan hilang

3) Jauhi minum / makan dari sumber yang mengandungi kafein seperti kopi, teh dan sebagainya kerana kajian menunjukkan kafein mampu menghilangkan zat aktif dan tidak baik untuk kecantikan kulit.

4) WAJIB minum air masak / mineral /air bersih sekurang-kurangnya 3-5 liter sehari untuk kadar serapan yang cepat dan kesan yang pantas.

5) Cara yang sesuai untuk pengambilan AURA WHITE adalah semasa perut kosong. Di sarankan ambil pada waktu pagi (2 jam sebelum sarapan) dan malam sebelum tidur (2 jam selepas makan malam)




Soalan lazim AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG


Beberapa persoalan yang sering ditanya pengguna:

a). 1 jar tahan brapa lama?
- Bergantung cara pengambilan. Jika sekali sehari, tahan 2 bulan. Tapi permulaan amal, di sarankan minum lah 2 kali sehari, pagi dan malam. Jadi ia tahan untuk sebulan.. Nak kesan bagus dan cepat kan, jadi minum banyak2 sikit..hehe.. (air bersih juga minum secukup nya ye..)

b). Rasa ia macam mana ye?
- Rasa manis2 anggur..:) sedap.. kena cuba sendiri, baru tau..

c). Jar tu plastik ke tin? Kang berkarat lak, bahaya tu..
- Bekas plastik yang cantik, macam tupperware.. Dah habis isi nanti boleh gantikan dengan biskut..hehe..

d). Alahan seafood/resdung boleh ambil?
- Boleh. Kolagen ia dari sumber akuatik - ikan talapia, tiada unsur marin. Bahan2 lain dari ekstrak buah juga sarang burung.. sangat bagus untuk kesihatan dalaman selain untuk mencantikkan kulit..

e). Jika ada penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis atau jantung boleh minum ke?
- Aura white selamat untuk semua. Ia minuman bernutrisi bebas gula dan pengawet. Jika makan ubat, jarakkan masa pengambilan. Jika bimbang berlakunya tindakbalas yang teruk, cuba minum dengan dos yang sedikit dulu, setengah scoop..

f). Berapa lama nak nampak halus, cerah, gebu ni?
- Jika konsisten 2 kali sehari, jaga pemakanan dan badan sihat, tentunya kesan terserlah pada kulit dalam tempoh 2 minggu sahaja!!

g). Jika berhentikan pengambilan kulit jadi kusam semula ke?
- Badan kita ni terdedah dengan radikal bebas setiap hari.. proses penuaan juga berlaku setiap saat. Beza nya jika kita mengambil nutrisi yang cukup, proses itu semua dapat dilambatkan.. Dan Aura White salah satu pilihan minuman tambahan yang sangat bagus, sebahagian dari cara anda untuk lebih muda dari usia.. Contoh mudah, kita nak bersih dan segar mestilah mandi setiap hari.. Apa jadi jika sehari tak mandi atau seminggu, apa lagi jika sebulan tak mandi? huhu..


 Apa tunggu lagi dapatkan segeran Aurawhite Gluta Collagen 400000MG dengan harga yang MURAH lagi Original!!

RM 135

pos + rm 9 Semenanjung + rm 13 Sabah Sarawak

Free Shaker, Free Masker

SMS 0145001872 atau PM http://www.facebook.com/messages/VersatileOnlineshop

Tag: Aurawhite Gluta Collagen 900000MG, kelebihan Aurawhite Gluta Collagen 900000MG, Kelulusan KKM Aurawhite Gluta Collagen 900000MG, Talapia Aurawhite Gluta Collagen 900000MG, Kandungan Aurawhite Gluta Collagen 900000MG, Aurawhite Gluta Collagen 900000MG paling murah, Harga Aurawhite Gluta Collagen 900000MG, Gambar Aurawhite Gluta Collagen 900000MG,

AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 900,000MG Murah

Wednesday, 17 April 2013

FER'WHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG MURAH



FERWHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG Ramai yang mencari FERWHITE  yang Murah.. FERWHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG  ini berkesan mengembalikan kulit anda menjadi muda. Banyak Kebaikan dan Kelebihan FERWHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG  ini kepada sesiapa yang meminumnya.


.
KEBAIKAN FERWHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG :
--------------------------
- mampu mencerahkan & gebukan kulit 1 badan
- membersihkan kulit drpd jerawat yg teruk / jeragat /pigmentasi - hilangkan parut dn liang pori terbuka..
- kulit akan terasa anjal & tegang
- memberi vitamin pd kulit
- menghilangkan kulit kusam
- Mengurangkan kedutan dan garis halus
- Mengekalkan kelembapan kulit, menghilangkan bintik2 hitam, memudarkan jeragat dan lingkaran gelap di bawah mata.
- mencegah pigmentasi
- Memudarkan jeragat dan tompok-tompok hitam
- Menpercepatkan penyembuhan luka
- menguatkan saluran darah dan tulang
- Mempercepatkan penyembuhan luka pada kulit.
- Mencantikkan kulit, melicin,& menegangkan kulit
- Mengurangi jerawat
- Kulit terasa lembut dan kenyal




INFO FERWHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG :
L-Glutathione
Bertindak sebagai anti oksida yg dpt mencerahkan warna kulit. Glutathione mmg sedia ada di dlm manusia cuma bezanya tinggi dan rendah sahaja, juga merupakan agen imunisasi dan detoksi.

KOLAGEN
Membina sel-sel baru, menguatkan ikatan sel kulit dan membolehkan kulit jadi tegang, cerah dan cantik.

HYALURONIC ACID
Penting untuk sendi, kulit, mata, gusi dan rambut. Semakin tua HA akan semakin kurang. HA berfungsi utk melembapkan kulit, menegangkan kulit dgn pembentukan kolagen, menghilangkan garis halus dan menstabilkan metabolisma badan.

ACAIBERRY
Anti oksidan, slimming, mampu melawan radikal bebas dan awet muda

L-CARNITINE
Anti oksidan, membaiki sel badan dgn pantas

DEXTROSE ANDIROUS
Anti penuaan

ACID FOLIC
Co-enzyme dlm sintesis DNA dan RNA. Penting utk pecahan dan sel penyalinan kulit.

MALIC ACID
Menentang jangkitan kuman dan bakteria dan mikro organisma dlm Ferwhite

STRAWBERRY
Anti oksidan, menegangkan kulit, merawat kulit dan melembapkan kulit

L-TAURINE
Anti oksidan dan membaiki sel-sel badan

APPLE STEM CELL
Membantu melambatkan proses penuaan, membaiki sel-sel kulit, kulit menjadi tegang dgn amalan pengambilannya

ESTRAK MANGGIS
Membantu merawat kulit dan menyembuhkan jerawat. Menjadikan kulit lebih cantik

DSM RDA VITAMIN MIX
Vit A-kulit jerawat dan kulit keping
Vit B-menjaga sistem penghadaman, saraf dan menyerap nutrient
Vit C-pembentukan dan memelihara kolagen
Vit D-membantu menyerap kalsium
Vit E-membantu kulit kelihatan muda, membantutkan penuaan akibat radikal bebas
Vit K-memelihara sel dlm badan supaya kekal sihat

CARA2 PENGAMBILAN FER'WHITE BY FEREENA ♥
Ambil separuh scoop Fer'white dan dibancuh dgn 120ml air. Goncang menggunakan shaker yg diberikan secara percuma sehingga larut. Uollss akan nampak buih yg sgt byk. Ini menandakan kandungan collagen yg tggi di dalam Fer'white. Jika tidak suka buih, uollss boleh kacau shj dgn sudu.

Utk kesan yg efektif, elakkan pengambilan kaffein. Amalkan meminum Fer'white sekali sehari. Boleh diambil 30min sebelum sarapan atau sejam selepas makan.
# 1 jar Fer'white = 500g
# 1 scoop = 20g# 1/2 scoop = 10g = 50 hari
# 120ML AIR

Harga RM 80

FREE SHAKER dan FREE MASK SEISHEDO

SMS 014501872 atau PM facebook http://www.facebook.com/messages/VersatileOnlineshop

Tag: FERWHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG, kelebihan FERWHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG, Kelulusan KKM FERWHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG, Talapia Aurawhite Gluta Collagen 400000MG, Kandungan FERWHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG, FERWHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG paling murah, Harga borong FERWHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG, Gambar FERWHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG, beza FERWHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG dan aurawhite

FERWHITE PURE L-GLUTATHIONE COLLAGEN 500 000MG MURAH

Monday, 15 April 2013

Vitamin Rambut Murah ( Hair Serum)

Vitamin Rambut Murah ( Hair Serum) ini akan memastikan rambut and kelihatan sihat dan di jaga rapi.. Kelebihan Vitamin Rambut Murah ( Hair Serum) ini akan membuatkan anda puas hati dengan rambut anda..




Fungsi dan Kelebihan Vitamin Rambut Murah ( Hair Serum) :

- melembutkan & melembapkan rambut
- menyinarkan rambut
- rambut mudah diurus
- elakkan dari rambut bercabang
- merawat rambut rosak akibat bahan kimia & alat pedandan rambut
- melebatkan rambut
- rawat masalah rambut gugur
- hitamkan rambut
- melindungi rambut dari sinar UV


CARA GUNA Vitamin Rambut Murah ( Hair Serum):
Selepas bersyampu, keringkan rambut, putarkan hujung capsule sehingga putus, picitkan ketapak tangan dan sapukan rata pada rambut.. biarkan jangan dibilas.

Gunakan sekurangnya 2-3 kali seminggu untuk kesan yang terbaik..

ISI KANDUNGAN Vitamin Rambut Murah ( Hair Serum):
Aloevera oil, Pro Vit B5, Vit A, Vit E,jojoba Oil,Vit C, UV protector

100BIJI RM 39 sms 0145001872

Tag: Vitamin Rambut,  kelebihan Vitamin Rambut,  Kelulusan KKM Vitamin Rambut,  harga Vitamin Rambut,  Kandungan Vitamin Rambut, Vitamin Rambut paling murah, Vitamin Rambut,  Gambar Vitamin Rambut, Borong Vitamin Rambut, Testimoni Vitamin Rambut, Vitamin Rambut borong, beza Vitamin Rambut

Vitamin Rambut Murah ( Hair Serum)

Wednesday, 27 March 2013

Gluta 100000 Murah




Gluta 100000 capsul yang boleh membantu mencerahkan kulit, Kelebihan Gluta 100000, Cara makan Gluta 100000 dan harga Gluta 100000 sangat berpatutan. GLUTA 100,000 sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit kusam,gelap, tona tidak sekata, berkedut dan sensitif. Ia akan membantu mencerahkan kulit sehingga ia kelihatan bercahaya dan tegang.

Gluta 100000 bukan sahaja bagus untuk kulit anda, tetapi ia juga mampu mendetoksifikasi hati dan organ-organ penting yang lain disamping meningkatkan lagi sistem imunisasi badan. Sistem imunisasi badan yang mantap akan membantu badan untuk berfungi dengan lebih baik.
Rahsia untuk kekal muda jelita adalah dengan mengamalkan pemakanan yang sihat..iaitu dgn pengambilan supplement glutathione.

Bagaimana kita kekal muda disebalik usia yang sebenar adalah ditentukan oleh antioksida yang penting dalam tubuh kita iaitu, glutation. Namun, penghasilan glutation akan berkurang apabila umur semakin meningkat, dari usia 20 dan keatas.

Gluta 100000, Glutation tidak hanya mempertahankan tubuh kita dari kesan penuaan, ia juga mengimbangkan kesan pencemaran toksik.



ANTARA LAIN Fungsi Gluta 100000

Gluta 100000, Glutathione dalam BADAN membantu :-
* Kesulitan hamil & menambah bilangan sperma (untuk lelaki)
* Gejala kanser, HIV, fibroid, alzhemeir, Parkinson, thyroid
* merawat gejala berkaitan paru2 seperti lelah, radang paru2 & emphysema (udara berlebihan dalam paru-paru)
* masalah hati (menyahtoksin nikotin, alkohol)
* keletihan melampau, katarak & masalah mata, diabetes, darah tinggi
* melindungi jantung & merawat kolestrol
* melambatkan penuaan, meningkai system imun, merawat rambut gugur dll
Keberkesanan pada KULIT :-
* Mengecilkan pori-pori & menjadikan kulit lembut, segar & berseri
* Menghindari pigmen serta mengawal & mencegah kesan jerawat
* Jawapan kepada kedutan awal
* Menghasilkan & membaiki DNA
* Membasmi nikotin dalam badan (bagus untuk perokok)
Tiada gejala negatif terdapat pada gluthathion kecuali gejala POSITIF……pencerahan kulit secara keseluruhan…



CARA PENGAMBILAN Gluta 100000.

Cara Pengambilan Gluta 100000mg:

* Makan 1 kapsul sebelum tido malam iaitu tepat pukul 10mlm.

KANDUNGAN Gluta 100000 :

L-Glutathione 100000mg
Vitamin C 1000mg
Berry Mix 1000mg
Collagen 500mg
Bioflavoni 500mg
Pine Bark Extract 100mg
Grape Speed Extract 100mg
Koji Berry 500mg
Acerora Cherry 100mg
Green Coffe Berry 100mg
Berry Fruits Extract 100mg

Harga rm 45 ( free pos)

FB - http://www.facebook.com/messages/VersatileOnlineshop
Call&SMS - 0145001872


Tag: Gluta 100000,  kelebihan Gluta 100000,  Kelulusan KKM Gluta 100000,  harga Gluta 100000,  Kandungan Gluta 100000, Gluta 100000 paling murah, Gluta 100000,  Gambar Gluta 100000, Borong Gluta 100000, Testimoni Gluta 100000, Gluta 100000 borong, beza Gluta 100000 dan Gluta 200000

Gluta 100000 Murah

Figure Up Murah

Figure Up adalah adalah capsul yang menjadi trend sekarah untuk menguruskan badan..  Figure Up Murah  hanya boleh didapati dengan kami sahaj kerana harga yang berpatutan dan memberi kepuasan penuh kepada pelanggan


FIGURE UP CAPSULE 100% NATURAL 30 KAPSUL (TAHAN SELAMA 1 BULAN) PRODUK BUMIPUTERA “KAPSUL DIET MAMPU MENURUNKAN 10-15KG SEBULAN”

CARA PENGAMBILAN Figure Up :
1 KAPSUL SAHAJA SEHARI IAITU SEBELUM SARAPAN PAGI. JANGAN AMBIL 2 KAPSUL DALAM SEHARI.

Fenomena Figure Up sedang mengegar pasaran sekarang ini...... Figure Up Mudah dan berkesan..... Cuma ambil 1 biji dan telan sebelum sarapan dan minum segelas air putih.. Makan macam biasa, tak perlu berdiet2 YANG BERAT....hanya banyakkan minum air putih. Lepas 30 hari tgk hasilnya...... sangatmenakjubkan!!!!!! produk HALAL dan mengandungi 100% Herba. Boleh amalkan walaupun ketika period * Ibu yg menyusu boleh amalkan (anak 7bln ke atas) * Mengandung tidak dibenarkan makan Figure Up * Tiada pantang larang dlm pemakanan Figure Up

BOLEH AMBIL FIGURE UP 1 KAPSUL SEBELUM SARAPAN Masalah berat badan menjadi masalah umum dalam masyarakat kini, penyebab utamanya ialah factor keturunan, kehamilan , pola makanan, ubat-ubatan dan lain-lain. Pelbagai cara telah dilakukan untuk menurunkan masalah berat badan seperti diet, bersukan, sedut lemak dan pengambilan bermacam-macam produk pelangsingan di pasaran. Namun berat badan masih tidak turun malahan semakin gemuk dan yang lebih parah apabila gagal berdiet kerana tidak dapat mengawal selera makan. Bagi mengatasi masalah tersebut, kini muncul produk pelangsing terbaik dan cepat menurunkan berat badan iaitu FIGURE UP.



Kapsul “Figure-Up” mengandungi pelbagai jenis tumbuhan semulajadi seperti Garcinia Cambogia, ekstrak Teh Hijau, Citrus Aurantium dan Aloe Vera yang mempunyai fungsi pelangsing dan membakar lemak. “Dengan hanya 1 kapsul / hari anda dapat rasakan kelainan dalam masa sebulan (30hari). Figure up mempunyai komposisi bahan yang sangat sempurna. Tidak memiliki unsur-unsur zat kimia berbahaya sehingga memberi kesan sampingan kepada pengguna. Figure up juga dapat membantu mengaktifkan sel-sel dalam tubuh dan membantu menghilangkan pengumpulan toksin yang ada didalam badan selama ini. Ini membuktikan bahawa Figure Up memiliki fungsi sebagai suplemen untuk menurunkan berat badan dengan bertindak membakar lemak-lemak yang berlebihan dan berkesan membentuk di bahagian tangan punggung dan peha di mana kedudukan lemak yang mudah berkumpul. Tiada kesan sampingan seperti cirit-birit dan alahan.



KANDUNGAN Figure Up : Maltodextrin, Garcinia Cambogia, Green Tea Extract, Citrus Aurantium, Alor Vera. FUNGSI BAHAN AKTIF:

1. Maltodextrin – Maltodextrin adalah dirantaikan pendek pati gula, agar-agar dasar hibrida, (dextrin), yang digunakan sebagai bahan tambahan makanan. Hal ini dihasilkan juga oleh hidrolisis enzimatik daripada gelatinated pati dan biasanya dijumpai sebagai krem-putih higroskopik spraydried bedak. Maltodextrin mudah dicerna, diserap secepat glukosa dan mungkin juga akan cukup manis atau mungkin hampir tidak mempunyai rasa sama sekali. Kebanyakan Maltodextin dikelaskan dengan DE (dekstrosa ekuivalen) daripada 20 atau lebih tinggi.

2. Garcinia Cambogia - Hydroxycitric Asid (HCA) yang terdapat daripada buahan Garcinia Cambogia sangat berkesan untuk menghalang pembentukkan lemak disamping bertindak mengaktifkan badan untuk menukar karbohidrat kepada tenaga dan bukannya lemak. Ianya juga begitu berkesan untuk bertindak mengawal selera makan. Kebaikan Garcinia Cambogia dalam Figure Up:
1. Berkesan menurunkan berat badan
2. Mengawal selera makan
3. Menghalang pembentukan lemak
4. Mengurangkan kolesterol
5. Menambah tenaga
6. HCA dalam garcinia combogia amat berkesan menahan kegemukan selepas memiliki berat badan idaman
7. Merawat masalah kemurungan, susah tidur, migrain, gastrik, kencing manis, darah tinggi.

3. Green Tea – Teh Hijau atau dikenali dengan nama Camelia Sinensis memang mempunyai pelbagai khasiat. Ia menurunkan berat badan ekstrak teh hijau boleh meningkatkan pembakaran kalori dan lemak yang diperlukan untuk menurunkan berat badan, menurunkan tahap gula dalam darah, mengatasi keracunan makanan teh hijau dapat membunuh bakteria.pengambilan teh hijau yang pekat dapat merawat penyakit cirit-birit.dalam teh hijau mengandungi catechin yg berfungsi sebagai agen pembasmi kuman ketika berakunya keracunan makanan dan mencegah penyakit kanser pengambilan teh hijau dipercayai dapat mengurangkan risiko pelbagai penyakit termasuk esophagus,paru-paru,payu dara dan penyakit jantung..

4. Citrus Aurantium - juga dinamakan bitter orange. Ia diguna sebagai bahan mengawal berat badan. Kebaikan Citrus Aurantium: -meningkatkan kadar metabolisma -menurunkan berat badan -bertindak mengawal selera makan. -membantu membakar lemak, -membantu sistem pencernaan berfungsi normal.

5. Aloe Vera – Antara kegunaan adalah untuk pelembap semulajadi, menghilangkan kesan lemak, membantu proses penghadaman dan atasi masalah sembelit JIKA INGINKAN kesan yang diinginkan, pantang sementara dari air kopi atau produk yang mengandungi kaffien.

Tidak sesuai untuk:
1.Mempunyai penyakit jantung (koronari), darah tinggi dan penyakit cerebrovascular.
2.Ketagihan dadah, ubat atau alkohol
3.Mempunyai masalah hyperthyroidism dan hati.
4.Wanita yang mengandung


FIGURE UP RM 50 (FREE POS) PM atau SMS saya 0145001872


FB - http://www.facebook.com/messages/VersatileOnlineshop
Call&SMS - 0145001872

Tag: Figure Up,  kelebihan Figure Up,  Kelulusan KKM Figure Up,  harga Figure Up,  Kandungan Figure Up, Figure Up paling murah, Figure Up,  Gambar Figure Up, Borong Figure Up, Testimoni Figure Up, Figure Up borong,

Figure Up Murah

Thursday, 21 March 2013

Natural Bamboo Charcoal Slimming Body Suit Murah murah murah!! 



Saya Natural Bamboo Charcoal Slimming Body Suit dengan harga terbik dan berpatutan, Saya akan kongsikan kelebihan dan kehebatan Natural Bamboo Charcoal Slimming Body Suit . Anda akan kelihatan lebih ramping dan Natural Bamboo Charcoal Slimming Body Suit akan membentuk badan anda.


Antara kebaikan Natural Bamboo Charcoal Slimming Body Suit ini adalah
- Mengecilkan perut dan melangsingkan pinggang
- membakar lemak yang berlebihan - menaikan dan mengencangkan payudara dan punggung.
- melancarkan peredaran darah dan metabolisme
- mengurangi sakit punggung dan tulang belakang
- mengurang sakit saat menstruasi.

Sut pembentuk badan ini dibuat daripada bahan semulajadi yang anti kuman iaitu gentian arang buluh (bamboo charcoal). Sut ini juga kuat, elastik dan nyaman dipakai.  Sut pembentuk badan yang turut mengandungi sinar infra merah yang dapat melancarkan peredaran darah dan metabolism, membakar lemak-lemak berlebihan, membentuk lekuk tubuh yang indah dan memberikan keyakinan kepada pemakai untuk hidup lebih baik dan bersemangat.  Sut ini sebaiknya dipakai sejak awal pagi pada setiap hari kerana dengan memakai terus akan mencegah kegemukan dan mempertahankan tubuh yang indah dan sihat
 - warna: kelabu seperti di dalam gambar
- untuk mencapai hasil yang lebih baik, pakai 8 jam sehari selama 2 bulan

Berminat??

Harga RM 39 sahaja!

SMS 0145001872 atau PM di facebook http://www.facebook.com/messages/VersatileOnlineshop

Tag: Natural Bamboo Charcoal Slimming Body Suit,  kelebihan Natural Bamboo Charcoal Slimming Body Suit,  Kelulusan KKM Natural Bamboo Charcoal Slimming Body Suit,  harga Natural Bamboo Charcoal Slimming Body Suit,  Kandungan Natural Bamboo Charcoal Slimming Body Suit, Natural Bamboo Charcoal Slimming Body Suit paling murah, Natural Bamboo Charcoal Slimming Body Suit,  Gambar Natural Bamboo Charcoal Slimming Body Suit, Borong Natural Bamboo Charcoal Slimming Body Suit, Testimoni Natural Bamboo Charcoal Slimming Body Suit

Natural Bamboo Charcoal Slimming Body Suit Murah

Vitamin C Pahang Pharma 1000Mg Murah



Vitamin C Pahang Pharma 1000Mg Murah produk buatan Malaysia yang menjadi kebanggaan. Kelebihan dan Cara makan Vitamin C Pahang Pharma 1000Mg. Akan saya kongsikan. Jadi tak perlu risau untuk mencari makanan tambahan yang murah.


ANTARA KELEBIHAN & FUNGSI VITAMIN C Pahang Pharma ADALAH :

♥ Menghaluskan & melicinkan kulit secara menyeluruh
♥ Megecilkan pori2 kulit
♥ Menaikkan seri muka
♥ Memberikan warna kulit yg sekata & cerah
♥ melembabkan kulit secara menyeluruh satu badan
♥ Memulihkan rekahan pada tumit kaki & siku
♥ Merawat jerawat di wajah & badan
♥ Mengurangkan jeragat pada muka
♥ Melindungi daripada pembekuan darah & lebam.
♥ Mengurangkan parut jerawat & kesan luka
♥ Diperlukan untuk pertumbuhan dan pembaikan tisu
♥ Meningkatkan imuniti badan, kurangkan jangkitan selesema
♥ Membantu mengurangkan tahap kolesterol & tekanan darah tinggi
♥ Mengurangkan gejala-gejala lain alergi
♥ Meningkatkan penglihatan
♥ Membantu tubuh menyerap zat besi yang lebih
♥ Membantu sistem peghadaman
♥ Amat sesuai untuk Orang yg mempunyai masalah resdung.
♥ Ibu mengandung juga boleh amalkan.




SANGAT SESUAI UNTUK:
*wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
*ibu mengandung
*ibu yang menyusukan bayi (menambahkan air susu)
*boleh diambil ketika haid
*mereka yang mengambil supplement kolagen dan glutathione (mengoptimumkan fungsi dan serapan bahan tersebut oleh badan)
*mereka yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit
*perokok (mengurangkan penyerapan nikotin)
*mangsa kemalangan yang cedera/pembedahan, melecur


CARA PENGAMBILAN:
-Telan 1 biji tablet vitamin C setengah jam selepas sarapan atau sebelum tidur.
-Amalkan minum banyak air kosong (sekurang-kurangnya 2.5-3 liter sehari) bagi melancarkan pembuangan toksin serta membolehkan penyerapan vitamin secara optimum oleh badan.

KANDUNGAN SETIAP TABLET:
sodium ascorbate - 563mg
calcium ascorbate - 605mg
vit c - 1000mg
zinc - 5 mg
citrus bioflavonoids standardized extract - 100mg
hesperidin - 30mg
rutin - 50mg
grape seed extract - 5 mg
rosehip fruit extract - 5mg

-Standardized extracts, for effectiveness
-Non-acidic and gentle on the stomach
-Tablets are coated for easier swallowing
-No added preservatives, artificial colors or artificial flavors

Lulus KKM
100% halal

HARGA 

RM 60 untuk 100biji SMS 0145001872 PM http://www.facebook.com/messages/VersatileOnlineshop

Tag: Vitamin C Pahang Pharma 1000Mg,  kelebihan Vitamin C Pahang Pharma 1000Mg,  Kelulusan KKM Vitamin C Pahang Pharma 1000Mg,  harga Vitamin C Pahang Pharma 1000Mg,  Kandungan Vitamin C Pahang Pharma 1000Mg, Vitamin C Pahang Pharma 1000Mg paling murah, Vitamin C Pahang Pharma 1000Mg,  Gambar Vitamin C Pahang Pharma 1000Mg, Borong Vitamin C Pahang Pharma 1000Mg, Testimoni Vitamin C Pahang Pharma 1000Mg

Vitamin C Pahang Pharma 1000Mg Murah

ABC Acai Berry Softgel Murah




ABC Acai Berry Softgel adalah produk yang tak boleh dinafikan lagi kehebatannya.. Kelebihan ABC Acai Berry Softgel dan Harga ABC Acai Berry Softgel sangat dicari oleh pengemar barangan kosmetik.. Saya share tentang kehebatan dan cara makan ABC Acai Berry Softgel

Mengapa Harus ABC Acai Berry Softgel?


39 Kebaikan dan Kelebihan Acaiberry Abc Softgel

1. Acai berry Abc Softgel boleh membantu kualtiti tidur dengan lebih baik
Ini disebabkan ianya mengandungi zat nutrien seperti vitamin B C dan lain-lain lagi, acai berry mampu menurunkan tingkat stress dan membantu komunikasi antara sel-sel diotak. Acai berry mampu melakukan hal ini dengan membantu pembuatan neurotransmitter. Beberapa neurotransmiter adalah serotonin dan dopamin.

2. Acai berry Abc Softgel dapat tingkatkan tahap tenaga anda
Acaiberry Abc Softgel digunakan oleh atlit terkenal seperti Venus Williams, kerana acai mempunyai banyak nutrisi, terutamanya banyak lipid yang bertanggungjawab untuk meningkatkan tahap tenaga anda. Inilah sebabnya Acai berry boleh digunakan setiap hari untuk meningkatkan tahap tenaga anda.

3. Acai berry Abc Softgel dapat mengurangi kolesterol
Acai mempunyai banyak EFA (Essential Fatty Acids). Asid ini mengekalkan kolesterol baik (HDL kolesterol) dan pada masa yang sama, itu akan menurunkan kadar kolesterol jahat (LDL kolesterol). Kedua-dua tindakan yang dilakukan oleh EFA, akan mengakibatkan jauh lebih baik sirkulasi darah dalam tubuh anda.

4. Acai berry Abc Softgel boleh membantu anda menurunkan berat badan
Jika anda sedang berusaha menurunkan berat badan, maka acai berry amatlah sesuai sekali untuk anda. Acai berry membantu menurunkan berat badan kerana acai berry akan melambatkan rasa lapar dan membantu mengawal nafsu makan. Ini karena acai berry memiliki indek glisemik yang rendah.

5. Acai berry Abc Softgel dapat membantu mengurang stress anda
Acai adalah pembantu yang hebat dalam pertempuran melawan stres! Terutamanya kerana acai mampu membetulkan tahap stres dalam badan dan kemudian memperbaikinya.

6. Acai berry Abc Softgel Dapat Meningkatkan Kesihatan Seksual Anda
Acai dikenali kerana mempunyai antioksidan dan anti-inflamasi yang boleh melawan kemandulan yang disebabkan oleh pencemaran udara, stres dan faktor yang berkaitan dengan radikal bebas.

7. Acai berry Abc Softgel Boleh Melegakan Haid Bulanan Wanita
Berita baik bagi wanita! Terutamanya yang mengalami kesakitan haid teruk pada setiap bulan! Acai sangat kaya dengan kalsium dan ia mampu meredakan kesakitan dari kembung dan kram.

8. Acai berry Abc Softgel Dapat Membantu melawan Kedut dimuka
Acai Juice yang mempunyai kuantiti anthocyanin dan phytisterols yang tinggi dimana boleh melindungi kolagen (dan jaringan tisu lainnya) dan cara ini anda akan melambatkan kerdut yang lebih awal.

9. Acaiberry Abc Softgel Dapat Membuat Gigi Kukuh
Kalsium diacai bukan hanya baik untuk meredakan kram dan kembung, tetapi juga membantu anda memiliki gigi yang lebih kuat, senyuman yang lebih putih dan juga mencegah gingivitis atau penyakit2 gusi.

10. Acai berry Abc Softgel Merawat Mata anda
Jus acai membantu meningkatkan visi anda, mengurangkan komplikasi degenerasi makula pada penderita diabetes. Ini kerana vitamin C dan beta karotena yang ada diacai.

11. Acai berry Abc Softgel Dapat Bantuan Warna Kulit anda
Disebabkan acai mengandungi pitosterol, dengan meminum Acai berry anda akan dibantu mengurangkan kehausan bawah kulit anda di luar lapisan pelindung dan memperbaiki warna kulit anda.

12. Acai berry Abc Softgel Boleh Melewatkan Ketuaan
Acai berry boleh membantu memperlambat penuaan sebab acai mempunyai anti-oksidan yang kuat dan regenerative nitrisi sel ynag membantu untuk beroperasi secara optimum. Ini mungkin salah satu sebab yang paling penting untuk minum jus acai.

13. Acai berry Abc Softgel Dapat Melindungi Saluran Darah
Dengan meminum Acai berry anda akan melindungi arteri, kapilari, vena dan pembuluh darah. Hal ini mungkin karena anthocyanin yang ada diacai.

14. Acai berry Abc Softgel Dapat Meningkatkan Daya Tahan dari Penyakit
Disebabkan acai mempunyai banyak nutrisi, Acai berry membantu sistem kekebalan tubuh dan meningkatkan daya tahan tubuh anda untuk segala macam penyakit.

15. Acai berry Abc Softgel Boleh Meningkatkan Tahap Lipid dan Glukosa
Acai memiliki indeks Glisemik rendah yang meningkatkan tahap kedua duanya.

16. Acai berry Abc Softgel Boleh Mengdetoksifikasi Dan Mencuci Tubuh Kita
Acai telah digunakan untuk waktu yang lama sekarang untuk mendetoksifikasi tubuh manusia.

17. Acai berry Abc Softgel Mampu Membantu Masalah Ulser
Disebabkan ia mengandungi antibakteria, acai mampu menghancurkan fungy, bahkan bakteria dan parasit yang mana menyebabkan masalah gastrik.

18. Acai berry Abc Softgel Mungkin Mampu Mengurangi Risiko Penyakit Alzheimer
Menurut sebuah pada tahun 2004, yang ditemui dalam Archives of Neurology, orang yang minum acai dapat mengurangkan risiko mengidap penyakit Alzheimer kerana acai mempunyai jumlah lebih besar vitamin E dan C.

19. Acai berry Abc Softgel Adalah Penolong Besar Terhadap Osteoporosis
Di sebabkan Acai mempunyai jumlah kalsium meningkat, osteoporosis yang buruk akan cuba menjauhi.

20. Acai berry Abc Softgel Boleh Melawan BPH (pembesaran prostat)
Acai adalah musuh ketat BPH (Benign Prostate Hyperplasia). BPH adalah pembesaran prostat.
21. Acai mampu membantu menghalang Retinopathy
Bagi orang-orang yang menghidap diabetes Acai adalah berita gembira, kerana ianya membantu kapilari yang lemah yang boleh mengakibatkan retinopathy dan boleh menyebabkan kebutaan.

22. Acai berry Abc Softgel Boleh Mencegah Beberapa Penyebab Dari Penyakit Jantung
Acai berry mempunyai agen perlindungan jantung yang kuat iaitu antioksidan bernama polifenol. Produksi Nitric oksida dalam sel endotel ditingkatkan oleh anthocyanin. Oksida nitrik bertanggungjawab untuk relaksasi dan pembesaran dinding saluran darah dan ini bermakna tekanan rendah pada jantung. Lagi menarik, aliran darah anda akan meningkat dan akan menurun risiko penyumbatan saluran darah.

23. Sterols Dari Acai berry Abc Softgel Dapat Membantu Menurunkan Tekanan Darah anda
Para sterol bertanggungjawab untuk banyak hal-hal yang baik bagi tubuh anda. Sterol merupakan komponen membran sel tanaman. Ianya digunakan dalam hal-hal yang berkaitan pengubatan dengan tekanan darah.

24. Acai berry Abc Softgel Dapat Membantu melegakan simptom Asma
Acai mampu meningkatkan gejala asma kerana mempunyai banyak vitamin C yang merupakan antioksidan yang sangat kuat. Vitamin C memiliki bahan anti-inflamasi yang membantu menghilangkan gejala asma.

25. Acai berry Abc Softgel Dapat Membantu Melapangkan Gejala Dari Crohn’s Disease
Acai mengandungi bahan anti-flamatori, ia mampu menghentikan malabsorpsi zat nutrisi yang penting bagi tubuh. Dengan cara ini, acai mencegah kerosakan pada dinding usus kecil anda.

26. Acai berry Abc Softgel Membantu Menghilangkan Rasa Sakit Arthritis
Sekali lagi, kemampuan anti-inflamasi acai boleh membantu menghilangkan rasa sakit disebabkan oleh arthritis.

27. Acai berry Abc Softgel Dapat Membantu Mencegah Kerosakan Free-Radical di Sistem Kekebalan (immune)
Pengoksidaan (radikal bebas) merupakan salah satu punca utama kelemahan kekebalan (disfungsi). Acai melawan ini dengan ketangguhan sistem kekebalan tubuh.

28. Acai berry Abc Softgel Juga Bertindak Seperti Astringen
Astringen adalah bahan yang tirus, kontrak, mengencangkan tisu seperti kulit kita. Astringen dimanfaatkan untuk menghentikan pendarahan dari luka kecil dan untuk diberikan kepada kulit yang segar, kesemutan.

29. Acai berry Abc Softgel Dapat Memerangi Kanser
Acai mencegah dan menurunkan risiko kanser. Acai melawan kanser payudara, kulit, perut, kanser paru-paru dengan meneutralkan radikal bebas sebelum mereka boleh merosakkan sel-sel.

30. Acai berry Abc Softgel Boleh Mengatasi Acid Reflux!
Antioksidan diacai mampu membantu melindungi dan memperbaiki kerongkong lebih rendah ketika ianya dirosak oleh asid Reflux disease (GERD). Acai juga mengurangkan keasidan isi perut ketika berlaku refluks. Ini kerana, acai mempunyai kesan supresi asid.

31. Acai berry Abc Softgel Dapat Menguatkan Tubuh anda
Acai lebih banyak protein dari telur ayam dan mampu membantu tubuh anda lebih kuat.

32. Acai berry Abc Softgel Meningkatkan Kontraksi Otot Dan Regenerasi
Acai mempunyai campuran mineral dan asid amino yang membolehkan membantu tindakan kontraksi otot dan regenerasi selepas aktiviti yang meletihkan.

33. Acai berry Abc Softgel Meningkatkan Fungsi Sel-sel ‘Immune’ (kekebalan)
Menurut kajian yang diterbitkan dalam International Journal of Sports Medicine, acai meningkatkan fungsi sel-sel kekebalan oleh limfosit memodulasi kekebalan tubuh dan mencegah penekanan. Ini semua disebabkan oleh beta-Sitosterol yang ada dari acai.

34. Acai berry Abc Softgel Boleh Bertindak sebagai Anti-mutagenik
Acai membantu dalam pencegahan kerosakan struktur DNA kita dan mengurangkan risiko yang mungkin ditimbulkan oleh mutagen.

35. Acai berry Abc Softgel Dapat Melawan Virus
Acai mengurangkan kekerapan penyakit berjangkit seperti virus, fungi atau jangkitan bakteria.

36. Acai berry Abc SoftgelDapat Meningkatkan Penghadaman
Acai serat makanan membantu usus besar kita dan saluran penghadaman.

37. Acai berry Abc Softgel Dapat Memberikan anda Mental yang lebih Jelas
Acai membantu kewaspadaan kita dan fungsi mental dengan lemak omega 3.

38. Acai berry Abc Softgel Menggalakkan Kesihatan Keseluruhan.
Dengan antioksidan kuat, acai membantu membangun dan menambahkan kembali tubuh kita.

39. Acai berry Abc Softgel Dapat Bantuan Synergy Tubuh Kita
Acai membantu dengan perlindungan seluruh tubuh.




Cara Pemakanan ABC Acai Berry Softgel yang betul :

1. makan 1 soft gel sekali sehari sahaja.
2. Bangun pagi, masa perut kosong(sebelum breakfast) makan 1 soft gel bersama air suam.
3. Untuk penurunan berat badan yang lebih efektif, banyakkan minum air suam @air kosong.
4. Banyakkan memakan buah-buahan untuk mengelakkan sembelit.
5. timbang berat badan 1 minggu sekali

Pantang Larang 

1. Tidak sesuai bagi penderita penyakit jantung, darah tinggi, stroke, hati, ginjal, hyperplasia, glaukoma, ayan, dan gangguan jiwa
2. Tidak sesuai bagi jika anda mengambil alkohol, pengguna ubat terlarang maupun ubat doctor yang diambil secara rutin.
3. Tidak boleh diambil bersama ubat lain seperti panadol, antibiotik, dll (jika sedang makan vco dan collagen- dinasihatkan cuma makannya pada waktu malam sahaja)
4. Tidak sesuai bagi wanita yg sedang haid, wanita yg sedang hamil. wanita menyusu boleh makan cuma perbanyakkan minum air masak)

Perhatian: 
1. Digalakkan untuk tetap makan meski tidak berasa lapar, makan sedikit sudah memadai untuk bekalan tenaga dalam badan..Banyakkan pengambilan buah-buahan dan air masak..

HARGA:

RM 40

SMS 0145001872 atau PM http://www.facebook.com/messages/VersatileOnlineshop

Tag: ABC Acai Berry Softgel,  kelebihan ABC Acai Berry Softgel,  Kelulusan KKM ABC Acai Berry Softgel,  harga ABC Acai Berry Softgel,  Kandungan ABC Acai Berry Softgel, ABC Acai Berry Softgel paling murah, ABC Acai Berry Softgel,  Gambar ABC Acai Berry Softgel, Borong ABC Acai Berry Softgel

ABC Acai Berry Softgel Murah

CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM MURAH



CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM MURAH Ramai yang mempunyai masalah kulit akibat berjemur ditengah panas,, Saya cadangkan untuk mengunakan CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM. Kita tertanya bagaimana wanita di Korea masih berkulit cerah walaupun selalu berjemur di bawah cahaya matahari? Kami ada jawapannya


Wanita Korea mempunyai kulit yang lebih cerah, halus bersesuaian dengan keadaan iklim sejuk sederhana negara Korea. Kulit berwarna disebabkan kandungan melanin untuk melindungi dari selaran matahari.
Makin tinggi melanin, semakin gelap warna kulit seseorang dan semakin tinggi daya tahan cahaya matahari. Contohnya kulit warga Afrika sesuai dengan sinaran cahaya kuat matahari di benua itu.
Cathy Magic Cream khusus untuk wanita tropika dengan kandungan L-Gluthathione 5 kali lebih tinggi khusus untuk mencerahkan dan melindungi kulit dengan SPF 130 pa++ antara tertinggi dipasaran malah ia dapat menjadikan kulit lebih lembut & licin...



Fungsi CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM:
♥ Menyembunyikan Jeragat & Lingkaran Gelap yg tak sekata...
♥ Kesan pencerahan dpt dilihan dlm masa yang sangat singat coz kandungan L-Glthatione pekatan tinggi dan mudah diserap.
♥ Cathy magic Cream memberi kesan wangian berpanjangan untuk pemakainya.

Bahan-Bahan CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM:
Aqua, Paraffinum Liquidum, L-Glutathione, Glycerin, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Polyglyceryl-3 Disostearate, Titanium Dioxide, Hydrogenated Polyisohutene, Dimenthiconol, Cyclomethicone, Methyparaben, Diazolidinyl Urea, Propylparaben, Fragrance, CI:77891, CI:77491, CI:77492

Cara Menggunakan CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM :
Sapu & ratakan Cathy Magic Cream di bahagian muka & badan selepas mandi (selepas kering)....Sapu di bahagian muka & badan agar dapat melindungi kulit dari sinaran matahari & ianya dapat menghilangkan kedutan....Tak perlu di bilas...
Ianya sangat sesuai bagi menghilangkan jeragat, jerawat, black / white head....

Size : 138ml
Harga RM35.00

SMS 0145001872 atau Pm di facebook http://www.facebook.com/messages/VersatileOnlineshop

Tag: CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM,  kelebihan CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM,  Kelulusan KKM CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM,  harga CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM,  Kandungan CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM, CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM paling murah, CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM,  Gambar CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM, Borong CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM

CATHY L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM MURAH